Majlis Bandaraya Pasir Gudang / Kekosongan Pelbagai Jawatan

Pencari kerja yang berkelayakan dan memenuhi syarat keperluan yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:
- Nama Majikan: Majlis Bandaraya Pasir Gudang
- Lokasi Kerja: Johor
- Tarikh Tutup Permohonan:27 April 2025
MAKLUMAT KEKOSONGAN JAWATAN:
Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.
Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:
- AKAUNTAN GRED WA9
- PENERBIT RANCANGAN GRED B9
- PENOLONG JURUUKUR BAHAN GRED JA5
- PENOLONG PEGAWAI SENIBINA GRED JA5
- PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED FA5
- PENOLONG AKAUNTAN GRED W5
- JURURAWAT GRED U5
- PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U5
- JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT1
- JURUAUDIO VISUAL GRED N1
- PEMBANTU PENGUATKUASA GRED KP1
- PEMBANTU KESIHATAN AWAM GRED U1
- PEMBANTU KHIDMAT AM GRED H1
Untuk memohon, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.
SYARAT MEMOHON:
Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.
Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu
Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:
- Berperwatakan menarik
- Berpengetahuan
- Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
Kelebihan:
- Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
- Cuti Tahunan
- Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
CARA MOHON:
Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.
Klik pautan “IKLAN JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.